KARAMAN / MERKEZ - Güldere İlkokulu

May

Okulumuzda 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 10:00'da şenlik düzenlenecektir. Şenliğimize tüm velilerimiz ve köy halkımız davetlidir.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Şiirler, Gösteriler ve yarışmaların yer aldığı programda büyük coşku yaşandı.

Köy halkının yoğun ilgi gösterdiği törende emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz, 1. ve 2. sınıf öğrencileri kendi harçlıkları ile ihtiyaç sahibi aileler için gıda kolisi hazırladı

Hazırlanan yardım kolileri ihtiyaç sahibi dört aileye öğrenciler tarafından teslim edildi.

Ramazan Gıda Kolisi, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü gülümsetti.

Ramazan paylaşmaktır projesini organize eden Sınıf öğretmeni Muhammet Ahmet Arısoy, Ramazan ayı yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı bir aydır. Öz değerlerimizden yardımlaşma duygusunu, küçük yaşlarda hisseden öğrencilerimizi, örnek davranışından dolayı tebrik ve takdir ediyor; projeye cömertçe katkı sağlayan velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum dedi

Mrt

Okul bahçesine yapılan çocuk parkı kullanıma açıldı. Tüm çocuklara hayırlı olsun.

Öğrencilerimizin Parkta oynarken güvenlik kurallarına dikkat ederek oynamaları ve parkı özenli kullanmaları önemle rica olunur.

Mrt

"Köy Okullarına Kütüphane" projesinin mimarı Avukat Hüseyin Mutlu tarafından okulumuza kütüphane ve öğrenci dolapları yaptırıldı. Toplum yararına yapılan hizmetlerin takdir ve onure edilmesini ilke edinen Müdürlüğümüz, değerli hizmetlerinden dolayı Sayın Hüseyin Mutlu'ya teşekkür plaketi takdim etmiştir. Kütüphanemiz köyümüzün tüm öğrencilerine ve velilerine açıktır. Köyümüze ve okulumuza hayırlı olsun.

Şbt

Okulumuza kurulması planlanan kütüphane için Okul Müdürümüzün özverili çabaları ile muhtelif kırtasiyelerden 300'e yakın kitap, Yardımcı kaynaklar ve çok sayıda kırtasiye malzemeleri temin edilmiştir. Öğrencilerimize hayırlı olsun.

Müdürlüğümüz, cömertçe katkı sağlayan kırtasiye sahiplerini daima şükranla hatırlayacaktır.

Şbt

Sınıflarımıza, Milli Eğitim Bakanlığı Fatih Projesi kapsamında, Etkileşimli-Akıllı tahtaların kurulumu gerçekleşti. Eğitim Teknolojisinin hedef ve kazanımlara değer katmasını önemsiyoruz. Etkileşimli Tahtalar, Okulumuza, öğrencilerimize hayırlı olsun.